sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Omenachutney

Omenahillon teon jälkeen omenoita jäi vielä reilusti puuhun. Törmäsin Pirkka-lehdessä ja Hellapoliisin sivuilla omenachutneyn ohjeisiin ja päätin testata minkälaista siitä tulisi. Ohjeeksi valitsin Hellapoliisin ohjeen, sillä se sisälsi vähemmän chiliä ja siihen löytyi kaapista enemmän aineksia. Kokeilen laittaa tähän perään linkin, josta ohjeeseen pitäisi päästä: http://www.hellapoliisi.fi/hillot-ja-sailykkeet/3483-omenachutney


Omenoiden kanssa kattilassa sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä

Sekoitettuna mustapippurin kanssa



Purkit täynnä, kansia ja etikettejä vaille valmiina


Innokas pikkuapuri kirjoitti etiketit ja hoiti kuvausvalmistelut :) 


Nyt täytyy vielä malttaa odottaa huomieseen ennen kuin päästään maistamaan mitä saatiin aikaiseksi!

2 kommenttia:

  1. Tuliko hyvää chutneyta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chutney on saanut suuren suosion lähipiirissä :) Maistuu hyvältä monen ruoan kanssa kuten kanaruokien ja jauhelihapihvien kanssa. Omaan makuun tulisuutta vois olla enemmän. Mutta ehdottomasti aion jatkossakin tätä tehdä!

      Poista